Ecologisch verantwoorde rattenbestrijding

Ecologisch verantwoorde rattenbestrijding

Effectieve en milieuvriendelijke plaagdierbestrijding voor bedrijven

Als bedrijfseigenaar in Overijssel of Gelderland weet u hoe belangrijk het is om uw pand of bedrijventerrein vrij van ratten te houden. Rattenoverlast kan niet alleen leiden tot gezondheidsrisico's, maar ook imagoschade veroorzaken die u koste wat het kost wilt vermijden.

Gelukkig is er een milieuvriendelijke en effectieve oplossing: onze ecologisch verantwoorde rattenbestrijdingsdienst.

Met behulp van geavanceerde warmtebeeldcamera's en persluchtgeweren bestrijden wij ratten op een veilige en diervriendelijke manier. Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld restauranthouders, hoteleigenaren, slachthuizen, veehouderijen en vakantieparken die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om ratten te verwijderen.

Waarom kiezen voor onze ecologisch verantwoorde rattenbestrijdingsmethode?

  1. Effectiviteit: Warmtebeeldcamera's maken het eenvoudig om ratten en andere plaagdieren te detecteren, zelfs in de meest verborgen hoekjes van uw pand of bedrijventerrein. Met persluchtgeweren kunnen we de ratten vervolgens snel en nauwkeurig verwijderen.
  2. Milieuvriendelijkheid: Onze methode is ecologisch verantwoord, aangezien we geen gebruik maken van schadelijke chemicaliën of gifstoffen die het milieu kunnen belasten.
  3. Veiligheid: Persluchtgeweren zijn veilig in gebruik, zowel voor onze medewerkers als voor uw medewerkers en klanten. Er is geen risico op onbedoelde schade aan uw eigendommen of de omgeving.
  4. Bescherming imago: Door te kiezen voor onze milieuvriendelijke rattenbestrijdingsdienst, laat u zien dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en het welzijn van mens en dier.

Een oplossing op maat voor uw rattenprobleem

Elke situatie is uniek en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijf en de omvang van uw rattenprobleem. Ons team van ervaren professionals zal een grondige inspectie uitvoeren en een effectief bestrijdingsplan opstellen om rattenoverlast in uw bedrijf zo snel mogelijk te elimineren.

Neem contact met ons op

Heeft u last van ratten of andere plaagdieren in uw bedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare en ecologisch verantwoorde ongediertebestrijder in Overijssel of Gelderland?
Zoek niet verder.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw rattenprobleem op te lossen.
Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf weer ratten-vrij is

Contactgegevens

E-mail: info@rattenjagerruud.nl

Tel: 06 5311 4165

Bedrijfsinformatie

Ruud Liethof

Ringoven 5
6916LA Tolkamer 

KvK: 89979435
SvR licentie

Door te kiezen voor een professionele en ervaren rattenbestrijder, kun je er zeker van zijn dat jouw rattenprobleem snel en effectief wordt aangepakt, zonder dat er schade aan jouw omgeving ontstaat.
Stuur een mail of whats app bericht
Hoe kunnen wij u helpen? info@rattenjagerruud.nl

Chat met ons op WhatsApp
Close and go back to page